Reszponzív Értékesítési Weboldal Csomag  / 8 terméket találtam.

0 Ismertető(k)

Sixbros üzleti weboldal parallax scrolling megoldással és video hátteres rendszerrel. Kreatív weboldalakhoz ajánljuk. A 2015-ös trendeket összegyúrva rendkívül egyedi és modern megjelenéssel nyűgözhetjük le az ügyfeleinket.

120 000 Ft
Raktáron

0 Ismertető(k)

A Spacious weboldal rendszer egy mini webshop teljes értékű értékesítési rendszerrel. Néhány tucat terméknél ajánljuk. Könnyen kezelhető és teljesen mobil barát.

120 000 Ft
Raktáron

0 Ismertető(k)

Passage  weboldal rendszert arra találtuk ki, hogy a hagyományos weblap funkciókat kiegészítsük egy webshop motorral. Ha van néhány saját terméked, amit bekínálnál megvételre a látogatóidnak ez a tuti megoldás.

120 000 Ft
Raktáron

0 Ismertető(k)

A NOOK weboldal rendszer az all in kategória.  10 stílusú kezdőlap terv közül választhatunk, teljes mobil és tablet barát. Úgy ágyazhatunk videót az oldalba, ahogyan azt még senki nem tette korábban. Az igazi aztaaa érzés. A 6Slide és 6 Gallery modullal fényképeinket izgalmas módon jeleníthetjük meg.

129 000 Ft
Raktáron

0 Ismertető(k)

A Nero weboldalt online magazinoknak találtuk ki. A K2 tartalomkezelő rendszerét használjuk és a 6gallery és 6Slide fénykép galériái teszik gyönyörűvé. Rendelhető Hika Shop webáruház modullal is, ami egy nagyszerű üzleti modell. Webshop és Hírportál egyben!

139 000 Ft
Raktáron

0 Ismertető(k)

A Gravex weboldal egy multifunkcionális weboldal, ami el van látva a HIKA SHOP webáruház motorral. Pár száz termékig ajánlom. Full reszponzív, azaz teljes mobil és tablet barát. A K2 Blog professzionális tartalom kezelő rendszerébe, szúrhatunk fényképet, videót. A 6SLIDE és 6Gallery modulok fényképeink fantasztikus megjelenését teszik lehetővé.

120 000 Ft
Raktáron

0 Ismertető(k)

A Genius weboldal egy modern és letisztult weboldal designt alkalmaz, ami full reszponzív, azaz teljes mobil és tablet barát. Nagyszerűen formálható üzleti weboldalnak. 4 féle Home Page variáció közül válogathatunk. A K2 Blog professzionális tartalom kezelő rendszerébe, szúrhatunk fényképet, videót. A 6SLIDE és 6Gallery modulok fényképeink fantasztikus...

120 000 Ft
Raktáron

0 Ismertető(k)

A FANTOM weboldal egy gyönyörű és modern weboldal designt alkalmaz, ami full reszponzív, azaz teljes mobil és tablet barát. Nagyszerűen formálható, mind üzleti, mind blog oldalnak. A K2 Blog professzionális tartalom kezelő rendszerébe, szúrhatunk fényképet, videót. A 6SLIDE és 6Gallery modulok fényképeink fantasztikus megjelenését teszik lehetővé.

120 000 Ft
Raktáron
Mutat 1 - 8 / 8

Scroll To Top