Profi Google Adwords hirdetés menedzsment csomag

Profi Google Adwords hirdetés

Új

Egy jó Google kampány csodákat tehet, nem csak látogatókat, de vevőket is hoz.

39 000 Ft

Ma már nem újdonság, hogy aki az interneten nincs jelen, az szinte nem is létezik. Ráadásul az emberek többsége az interneten tájékozódik, ott szerez bővebb információkat. Ezért ha Te nem foglalkozol az online megjelenéseddel, akkor hatalmas öngólt lősz.

Egy weboldal nem elég!

Nem véletlenül van a cégednek weboldala. Csakhogy ez édeskevés. A kérdés az, hogy hány ember találja meg a weboldaladat, naponta hányan keresik fel. Mert ha nincs látogatója a weboldaladnak, akkor az olyan, mintha lenne egy boltod, ahová senki sem tér be. Márpedig ez óriási luxus.

A látogatókból lesz vevő…

Neked látogatókra van szükséged, mert belőlük lesznek a vevők. Látogatókat viszont csak néhány forrásból szerezhetsz. Az egyik, hogy olyan szuper helyen van a „boltod”, hogy egész egyszerűen nem lehet észrevétlenül elmenni mellette. Ezt hívják keresőoptimalizálásnak. Ám ez egyre nehezebb, szakértelmet kíván, és bonyolult folyamat. A másik lehetőség, hogy reklámozol, és így többen megtalálják a weboldalad. A kérdés csak az, hogy hol reklámozz, honnan lesznek látogatóid?

A világ legnagyobb keresője jelentheti a megoldást

A legkézenfekvőbb megoldás a Google, ami a világ legnagyobb keresője. Te is itt kezdesz el körülnézni, ha bármire szükséged van. Éppen ezért ez az egyik legfontosabb reklámfelület, amelyen érdemes megjelenni. Többnyire fontosabb a rádió-, TV reklámnál és a szórólapnál is. Az esetek jó részében itt találhatsz a legköltséghatékonyabban érdeklődőket és vevőket. Egy jó Google kampány csodákat tehet, nem csak látogatókat, de vevőket is hoz.

„Nem értek én ehhez…”

Persze nem mindenki ért ahhoz, hogy pontosan hogyan is működik a Google. Miként lehet ott hirdetni, és a lehető legjobb módszert megtalálni. Érthető, hiszen ez is egy szakma, számtalan trükkel. Éppen ezért nem is kell Neked kitanulni és kitalálni. Bízd inkább profikra, akik megcsinálják Neked!

Még a reklámköltségedbe is beszállunk!

A webvilag.net csapata összerakja a céged személyre szabott kampányát. Tehát az elejétől a végéig megtervezzük, kivitelezzük és még felügyeljük is. Neked semmi dolgod, ők pedig hozzák a látogatókat, akikből vevők lehetnek. És ez még nem minden! Azon túl, hogy megcsináljuk a kampányodat, még a hirdetési költségekbe is beszállunk 15.000 forint erejéig. (A 15.000 Ft-os kuponhoz minimum 5.000 Ft értékben kell Google AdWords hirdetést vásárolnod.) Na, ez már tényleg elképesztő!

Mi is van ebben a fantasztikus bevételnövelő csomagban?

Minden, ami egy sikeres Google Adwords kampányhoz szükséges, sőt, még annál is több. A csomag tartalmazza:

 • Az üzleti célok meghatározását: veled közösen kerül meghatározásra, hogy melyik termékednek vagy szolgáltatásodnak van a leginkább szüksége vevőkre, és erre milyen kampányt lehet felépíteni.
 • kulcsszó-kutatást, azaz hogy konkrétan milyen kifejezésekre tudsz hirdetni.
 • kulcsszó-optimalizálást, tehát felmérik Neked, hogy milyen keresőszavakra érdemes hirdetned, hogy a költségkereted a lehető legnagyobb eredményt hozza.
 • Napi ütemezéseket, így a hirdetésed optimális időpontokban jelenik meg.
 • Licit-menedzsmentet, hogy ne fizess feleslegesen sokat.
 • Szöveges hirdetések megszerkesztését (10-15 db) havi költéstől függően, azaz a szövegírással sem kell bajlódnod.
 • hirdetések optimalizálását, hogy csak azok a hirdetéseid fussanak, amelyek valóban eredményt hoznak.
 • Beállítják a Google Analytics fiókodat, így a hirdetéseid és a weboldalad működésének hatékonyságáról folyamatos információkat tudnak szerezni és szolgálni
 • Odafigyelnek arra, hogy az üzleti céljaid megvalósuljanak, a hirdetések kövessék az eredeti célokat
 • És extraként egy remarketing kampányt is beállítunk, ami már egy nagyon haladó technika, és azoknak indít kampányt, akik jártak a weboldaladon, így a lehető legtöbbet hozzák ki a kampányodból.
 • Az egyhónapos kampány végén pedig egy átfogó jelentést készítünk a számodra, hogy lásd a kampány eredményeit!

A Google Adwords hirdetés tervezés csomagunk értéke 39.000 Ft, ami tartalmaz egy 15.000 Ft értékű ajándék kupont!

Ha valaha is szerettél volna egy online kampányt, de idő, szaktudás vagy pénz miatt eddig nem mertél belevágni, akkor eljött a Te időd. Nincs több kifogás, ennél jobb lehetőséged nem lesz, ennél több segítséget valószínűleg nem fogsz kapni.

Próbáld ki az egyhónapos Google AdWords kampányt, bízd magad profikra és élvezd az weboldaladra látogató új vevők okozta bevétel növekedést!

Az ajánlat egy maximum 250.000 forintos hirdetési határral rendelkező hirdetésre vonatkozik. (A 39.000 Ft nem tartalmazza a hirdetésre szánt összeget, csak a 15.000 Ft értékű ajándék kupont!)

A Google Adwords hirdetés menedzsment csomagunk értéke a 2. hónaptól 15.000 Ft/hó, de legalább 3 hónapos szerződés kötés esetén 9900 Ft/szerződött hó is lehet. Érdeklődjön a kedvezményekről a 06 20 531 0383-on!

Írd meg véleményed

Profi Google Adwords hirdetés menedzsment csomag

Profi Google Adwords hirdetés menedzsment csomag

Egy jó Google kampány csodákat tehet, nem csak látogatókat, de vevőket is hoz.

Írd meg véleményed

Legkeresettebb termékeink

Scroll To Top