Universe webáruház számítástechnikai eszközök, telefon, tablet részére

Új

Aki elektromos cuccokat szeretne értékesíteni, annak az Universe webáruházat találták ki. Többféle fizetési móddal rendelhető a webshop (pl.: OTP, CIB, PayPal)

59 000 Ft

Az Universe webshoppal igazi high-tech termékeket értékesíthetünk. Mind a színvilág összehangolása, mind a modulok kialakítása azt a célt szolgálja, hogy sikerre vigyük Internetes üzletünk.

Szeretném felhívni a figyelmet a TAB-okkal ellátott scroll-roll lapozgató modulra, ahol be tudjuk állítani, hogy a tab-fülek milyen szempontok szerint jelenítse meg a termékeket. Szűrhetünk kategóriák szerinti, legújabb, legtöbbet értékesített, random, és általunk megadott ID termék szám szerint. Rengeteg kombinációt beállíthatunk finomra hangolva a kezdőlapunk kirakat moduljait.

A megamenütől a megszokott fantasztikus irányítást kapjuk. A menüpontokhoz, csatolhatunk képeket, videókat, termék ajánlókat, ami a termék értékesítést segíti elő.

A fénykép bannereket olyan effektekkel díszíthetjük, ami mobil telefonokon is tökéletes élményt nyújt, és a hagyományos flash-es megoldásokkal ellentétben, biztos, hogy megjelenik az összes készüléken.

A termék adatlapok egyszerűek, ízlésesek, segíti fókuszálni a szemet. Amerre jár az egerünk, mindig az a termék emelkedik ki a többi közül, így nem hagyja elkalandozni a figyelmet.

Ehhez a designhoz 5 kezdőlap variációt fejlesztettünk le, ami tetszés szerint változtatható, hogy legjobban igazodjon az Ön elképzelésének.

A webáruház üzemeltetéséhez nem kell semmilyen programozói tudás, és számtalan videós segédlet áll az ügyfeleink rendelkezésire.

Kérjen Ingyenes konzultációt a webáruházról a 06 20 5310383 telefonszámon vagy a horvath.laszlo@csinaldjobban.hu email címen. 

Nézze meg a videót:

Universe webshop from Horváth László

Tekintsük át milyen webshop csomagokat kínálunk:

Csináld Magad Webáruház csomag

Ez a csomag a webshop telepítését tartalmazza. A kezdőlapra minta termékeket és termék leírásokat töltünk fel, így kis utána járással és az oktató videóink megnézésével önállóan testre lehet szabni az áruházat.

2x 0,5 óra skype konzultációt biztosítunk az ügyfeleinknek, hogy kiválasszuk a domain nevet illetve átnézzük a tenni valókat.

Csináld Jobban Lite Webáruház csomag

Ebben a csomagban már a kezdőlapot is megszerkesztjük a kívánt termékekkel, fejléccel, bannerekkel, elkészítjük a megamenüt, és a legfontosabb alap kategóriákat. Továbbá beállítjuk a készpénzes és kp-s fizetést, illetve a futár szállítási költségeit is.

Gyakorlatilag ez egy termék feltöltésre váró üres webáruház csomag.

3 x 1 óra skype konzultációt biztosítunk, amit tetszőlegesen fel lehet használni. Elsősorban a termék kategóriák, menük és a kezdőlap kialakítását beszéljük át.

Csináld Jobban All in Webáruház csomag

Itt mi mindent megcsinálunk, csak át kell adnia a termék leírásokat és fényképeket. Ebben a csomagban 400 db termék feltöltését biztosítjuk magyar nyelven.

A közös munka során kialakítjuk és megvalósítjuk a marketing terveket, és a webáruház megnyitásáig 6 db 1 órás konzultációt biztosítunk, hogy követni tudja a szerkesztési és programozási feladatokat.  

Ehhez a csomaghoz ajándékba adjuk a 39.000 Ft értékű Google Adwords profi kampány tervezés szolgáltatásunkat is!

Tárhely:

A webshop üzemeltetéséhez 1 domain névre és tárhely szolgáltatásra lesz szükségünk, amit a Mediacenter biztosít a csinaldjobban.hu ügyfelei számára. Rendelje meg külön szolgáltatásként!

Rendelhető webáruház szolgáltatások:

Tárhely szolgáltatás +1 db domain 12573 Ft/ év

Termék feltöltés: 100 db 30000 Ft

Többnyelvű weboldal rendszer kialakítás 39.000 Ft/nyelv, ami tartalmazza a kezdőlap kialakítását is, de nem tartalmazza a termék leírást fordítást és feltöltést. (angol, német, francia, olasz, portugál, spanyol, orosz, lengyel nyelven elérhető a webshop rendszer üzenetei)

Facebook like doboz 5000 Ft (Kérés esetén segítünk létrehozni a facebook oldalt)

Szállítás a webshopból:

Hagyományos futár szolgálat modul ingyenes és része a csomagoknak

Pick Pack Pont modul 15.000 Ft

Posta Pont modul 15.000 Ft

Fizetés a webshopban:

Utánvétel és készpénzes fizetés az ingyenes és része a csomagoknak

OTP bankkártyás fizetés modul 44.450 Ft

Cib bankkártyás fizetés modul 44.450 Ft

PayPal modul beállítása 15.000 Ft

Számlázási programok a webshophoz:

Szamlazz.hu modul 15.000 Ft

Billingo modul 15.000 Ft

Összefoglalva: Olyan webshopokat készítünk, amivel Ön pénzt keres! Próbálja ki 14 napig kockázat nélkül. Tesztelheti, alakíthatja, formálhatja, és ha úgy dönt, hogy nem tetszik, nem Önnek való visszaadjuk a pénzét!

Ezen felül egyedül álló módon 2 év teljes körű technikai garanciát és segítséget biztosítunk ügyfeleinknek!

Rendelje meg most a 0620 531 0383 telefonszámon, vagy horvath.laszlo@csinaldjobban.hu email címen!

Prestashop verzió 1.6+
Prestashop Framework AP Page Builder
Programozási szabványok CSS3, HTML 5, RTL language layout and Bootstap 3 Framework
Böngésző kompatibilitás Fully compatible IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.
Reszponzív design Teljesen kompatibilis mobiltelefonokra, tábla gépekre, laptopokra, HD monitorokra, iPhone, iPad stb...

Írd meg véleményed

Universe webáruház számítástechnikai eszközök, telefon, tablet részére

Universe webáruház számítástechnikai eszközök, telefon, tablet részére

Aki elektromos cuccokat szeretne értékesíteni, annak az Universe webáruházat találták ki. Többféle fizetési móddal rendelhető a webshop (pl.: OTP, CIB, PayPal)

Írd meg véleményed

Legkeresettebb termékeink

Scroll To Top