Titanium webshop

Új

A Titanium webáruháznál a főszerep a termékeké. Gyönyörű vizuális megjelenést biztosítunk a bannereknek. OTP - CIB bankkártyás fizetés modullal rendelhető

59 000 Ft

A Titanium webshop maga a megtestesült egyszerűség és célszerűség. A design kialakításakor arra törekedtünk, hogy kiszolgáljuk, azokat az ügyfeleinket, akik szeretik a minimal design stílust. Ezen az oldalon teljes mértékben a termékeké a főszerep. 

Bár első ránézésre „egyszerű, mint a szög”, de rendkívül komoly tervezői munka van benne. Hatalmas nagy fehér felületek vannak, amit a termékképek, és ajánló modulok teszik színessé és hívogatóvá.

Alkalmas bármilyen modern termék értékesítésére. Az oldal navigálását a Mega Menünk segíti, amibe a menüpontok mellé szúrhatunk fényképet, videót, termék ajánlókat tetszés szerint. A fejlécben az aktuális akciókra, vagy új termékekre hívhatjuk fel a figyelmet. A kezdőlapra elhelyezhetjük szakmai blogunk ajánlóját, üzletünk térképet, látványos sroll-roll ajánló modulokat tetszés szerinti kombinációban.

Kérjen Ingyenes konzultációt a webáruházról a 06 20 5310383 telefonszámon vagy a horvath.laszlo@csinaldjobban.hu email címen. 

Nézze meg a videót:

Titanium webshop from Horváth László

Tekintsük át milyen webshop csomagokat kínálunk:

Csináld Magad Webáruház csomag

Ez a csomag a webshop telepítését tartalmazza. A kezdőlapra minta termékeket és termék leírásokat töltünk fel, így kis utána járással és az oktató videóink megnézésével önállóan testre lehet szabni az áruházat.

2x 0,5 óra skype konzultációt biztosítunk az ügyfeleinknek, hogy kiválasszuk a domain nevet illetve átnézzük a tenni valókat.

Csináld Jobban Lite Webáruház csomag

Ebben a csomagban már a kezdőlapot is megszerkesztjük a kívánt termékekkel, fejléccel, bannerekkel, elkészítjük a megamenüt, és a legfontosabb alap kategóriákat. Továbbá beállítjuk a készpénzes és kp-s fizetést, illetve a futár szállítási költségeit is.

Gyakorlatilag ez egy termék feltöltésre váró üres webáruház csomag.

3 x 1 óra skype konzultációt biztosítunk, amit tetszőlegesen fel lehet használni. Elsősorban a termék kategóriák, menük és a kezdőlap kialakítását beszéljük át.

Csináld Jobban All in Webáruház csomag

Itt mi mindent megcsinálunk, csak át kell adnia a termék leírásokat és fényképeket. Ebben a csomagban 400 db termék feltöltését biztosítjuk magyar nyelven.

A közös munka során kialakítjuk és megvalósítjuk a marketing terveket, és a webáruház megnyitásáig 6 db 1 órás konzultációt biztosítunk, hogy követni tudja a szerkesztési és programozási feladatokat.  

Ehhez a csomaghoz ajándékba adjuk a 39.000 Ft értékű Google Adwords profi kampány tervezés szolgáltatásunkat is!

Tárhely:

A webshop üzemeltetéséhez 1 domain névre és tárhely szolgáltatásra lesz szükségünk, amit a Mediacenter biztosít a csinaldjobban.hu ügyfelei számára. Rendelje meg külön szolgáltatásként!

Rendelhető webáruház szolgáltatások:

Tárhely szolgáltatás +1 db domain 12573 Ft/ év

Termék feltöltés: 100 db 30000 Ft

Többnyelvű weboldal rendszer kialakítás 39.000 Ft/nyelv, ami tartalmazza a kezdőlap kialakítását is, de nem tartalmazza a termék leírást fordítást és feltöltést. (angol, német, francia, olasz, portugál, spanyol, orosz, lengyel nyelven elérhető a webshop rendszer üzenetei)

Facebook like doboz 5000 Ft (Kérés esetén segítünk létrehozni a facebook oldalt)

Szállítás a webshopból:

Hagyományos futár szolgálat modul ingyenes és része a csomagoknak

Pick Pack Pont modul 15.000 Ft

Posta Pont modul 15.000 Ft

Fizetés a webshopban:

Utánvétel és készpénzes fizetés az ingyenes és része a csomagoknak

OTP bankkártyás fizetés modul 44.450 Ft

Cib bankkártyás fizetés modul 44.500 Ft

PayPal modul beállítása 15.000 Ft

Számlázási programok a webshophoz:

Szamlazz.hu modul 15.000 Ft

Billingo modul 15.000 Ft

Összefoglalva: Olyan webshopokat készítünk, amivel Ön pénzt keres! Próbálja ki 14 napig kockázat nélkül. Tesztelheti, alakíthatja, formálhatja, és ha úgy dönt, hogy nem tetszik, nem Önnek való visszaadjuk a pénzét!

Ezen felül egyedül álló módon 2 év teljes körű technikai garanciát és segítséget biztosítunk ügyfeleinknek!

Rendelje meg most a 0620 531 0383 telefonszámon, vagy horvath.laszlo@csinaldjobban.hu email címen!

Prestashop verzió 1.6+
Prestashop Framework AP Page Builder
Programozási szabványok CSS3, HTML 5, RTL language layout and Bootstap 3 Framework
Böngésző kompatibilitás Fully compatible IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.
Reszponzív design Teljesen kompatibilis mobiltelefonokra, tábla gépekre, laptopokra, HD monitorokra, iPhone, iPad stb...
Értékelés  1
2016-02-19

Jani

Pepec kis webshop. Mennyiért csináljátok?

Írd meg véleményed

Titanium webshop

Titanium webshop

A Titanium webáruháznál a főszerep a termékeké. Gyönyörű vizuális megjelenést biztosítunk a bannereknek. OTP - CIB bankkártyás fizetés modullal rendelhető

Írd meg véleményed

Legkeresettebb termékeink

Scroll To Top