Pizzéria - Étterem webshop

Új

Ezt a webáruházat kifejezetten pizzériák, gyors éttermek, éttermek számára fejlesztettük ki, akik szeretnének foglalkozni házhoz szállítással is.

59 000 Ft

Ezt a webáruházat kifejezetten pizzériák, gyors éttermek, éttermek számára fejlesztettük ki, akik szeretnének foglalkozni házhoz szállítással is.

A hatalmas fejlécbe el lehet helyezni az ételek fényképeit, és feltenni a legjobb kérdést, amit egy vendégnek feltehetünk! Éhes vagy? Akkor rendeld meg!

Ez a legütősebb marketing eszköz ebben a szakmában.

A fejlécben egy megamenü segíti a látogatókat a navigálásban. A menübe beszúrható bármilyen termék ajánlat, vagy videó, tényleg csak a képzeletünk szab határt.

Lehetőségünk van a heti ajánlatot kiemelni. A termék alá akár egy visszaszámláló órát is rakhatunk.

Ha valaki menüben gondolkodik, egyszerűen össze lehet csoportosítani a termékeket, és különböző kedvezményeket adhatunk. (pl. 1 db húsimádó családi pizza + 1 db közepes magyaros pizza + 2db 0,5 literes üdítő 4500 Ft helyett csak 3990 Ft)

Tipp:  A pizzáink mérete kicsi, nagy, és családi méretű a vásárló csak kiválasztja a méretet és máris a megfelelő árat látja. Egyszerű beállítani, nem kell hozzá semmilyen programozói tudás.

A kezdőlapba beszúrhatunk térképet. Több üzletet is meg tudunk jeleníteni nyitvatartási idővel.

A webshopnak van egy blog része, ahová az aktuális rendezvényünket hirdethetjük meg. De itt van a helye, az új fogásoknak amit felvettünk az étlapra, vagy éppen kitaláltunk egy nagyszerű receptet.

Kérjen Ingyenes konzultációt a webáruházról a 06 20 5310383 telefonszámon vagy a horvath.laszlo@csinaldjobban.hu email címen. 

Nézze meg a videót a webáruházról:

Webshop Pizzériáknak, éttermek from Horváth László

Tekintsük át milyen webshop csomagokat kínálunk:

Csináld Magad Webáruház csomag

Ez a csomag a webshop telepítését tartalmazza. A kezdőlapra minta termékeket és termék leírásokat töltünk fel, így kis utána járással és az oktató videóink megnézésével önállóan testre lehet szabni az áruházat.

2x 0,5 óra skype konzultációt biztosítunk az ügyfeleinknek, hogy kiválasszuk a domain nevet illetve átnézzük a tenni valókat.

Csináld Jobban Lite Webáruház csomag

Ebben a csomagban már a kezdőlapot is megszerkesztjük a kívánt termékekkel, fejléccel, bannerekkel, elkészítjük a megamenüt, és a legfontosabb alap kategóriákat. Továbbá beállítjuk a készpénzes és kp-s fizetést, illetve a futár szállítási költségeit is.

Gyakorlatilag ez egy termék feltöltésre váró üres webáruház csomag.

3 x 1 óra skype konzultációt biztosítunk, amit tetszőlegesen fel lehet használni. Elsősorban a termék kategóriák, menük és a kezdőlap kialakítását beszéljük át.

Csináld Jobban All in Webáruház csomag

Itt mi mindent megcsinálunk, csak át kell adnia a termék leírásokat és fényképeket. Ebben a csomagban 400 db termék feltöltését biztosítjuk magyar nyelven.

A közös munka során kialakítjuk és megvalósítjuk a marketing terveket, és a webáruház megnyitásáig 6 db 1 órás konzultációt biztosítunk, hogy követni tudja a szerkesztési és programozási feladatokat.  

Ehhez a csomaghoz ajándékba adjuk a 39.000 Ft értékű Google Adwords profi kampány tervezés szolgáltatásunkat is!

Tárhely:

A webshop üzemeltetéséhez 1 domain névre és tárhely szolgáltatásra lesz szükségünk, amit a Mediacenter biztosít a csinaldjobban.hu ügyfelei számára. Rendelje meg külön szolgáltatásként!

Rendelhető webáruház szolgáltatások:

Tárhely szolgáltatás +1 db domain 12573 Ft/ év

Termék feltöltés: 100 db 30000 Ft

Többnyelvű weboldal rendszer kialakítás 39.000 Ft/nyelv, ami tartalmazza a kezdőlap kialakítását is, de nem tartalmazza a termék leírást fordítást és feltöltést. (angol, német, francia, olasz, portugál, spanyol, orosz, lengyel nyelven elérhető a webshop rendszer üzenetei)

Facebook like doboz 5000 Ft (Kérés esetén segítünk létrehozni a facebook oldalt)

Szállítás a webshopból:

Hagyományos futár szolgálat modul ingyenes és része a csomagoknak

Pick Pack Pont modul 15.000 Ft

Posta Pont modul 15.000 Ft

Fizetés a webshopban:

Utánvétel és készpénzes fizetés az ingyenes és része a csomagoknak

OTP bankkártyás fizetés modul 44.450 Ft

Cib bankkártyás fizetés modul 44.450 Ft

PayPal modul beállítása 15.000 Ft

Számlázási programok a webshophoz:

Szamlazz.hu modul 15.000 Ft

Billingo modul 15.000 Ft

Összefoglalva: Olyan webshopokat készítünk, amivel Ön pénzt keres! Próbálja ki 14 napig kockázat nélkül. Tesztelheti, alakíthatja, formálhatja, és ha úgy dönt, hogy nem tetszik, nem Önnek való visszaadjuk a pénzét!

Ezen felül egyedül álló módon 2 év teljes körű technikai garanciát és segítséget biztosítunk ügyfeleinknek!

Rendelje meg most a 0620 531 0383 telefonszámon, vagy horvath.laszlo@csinaldjobban.hu email címen!

Prestashop verzió 1.6+
Prestashop Framework AP Page Builder
Programozási szabványok CSS3, HTML 5, RTL language layout and Bootstap 3 Framework
Böngésző kompatibilitás Fully compatible IE8+, Firefox 2+, Firefox 3, Flock 0.7+, Netscape, Safari, Opera 9.5, Chrome.
Reszponzív design Teljesen kompatibilis mobiltelefonokra, tábla gépekre, laptopokra, HD monitorokra, iPhone, iPad stb...
Értékelés  1
2016-02-19

Nagy Béla

Nagyon jól néz ki!

Írd meg véleményed

Pizzéria - Étterem webshop

Pizzéria - Étterem webshop

Ezt a webáruházat kifejezetten pizzériák, gyors éttermek, éttermek számára fejlesztettük ki, akik szeretnének foglalkozni házhoz szállítással is.

Írd meg véleményed

Legkeresettebb termékeink

Scroll To Top